BELCOLADE PIONIERA CEĻŠ UZ ILGTSPĒJĪGU ŠOKOLĀDI, ATVEROT PIRMO OGLEKĻA NEITRĀLO BEĻĢU ŠOKOLĀDES FABRIKU

12 okt. 2023

Jaunumi
Blogs
Maiznieki, konditori un šokolādes meistari
Īstā beļģu šokolāde
Šokolāde
Īstā šokolāde

Belcolade, Puratos īstās beļģu šokolādes zīmols, apstiprina savu lomu kā ilgtspējīgas šokolādes dalībnieks. Belcolade atvēra durvis, lai piedāvātu pirmo ieskatu savā novatoriskajā, pilnībā strādājošajā  oglekļa neitrālajā beļģu šokolādes rūpnīcā. Belcolade jaunās iekārtas akcentē uzmanību uz ilgtspējību un augstas kvalitātes šokolādes piegādi profesionāliem klientiem.

Belcolade vīzija par ilgtspējīgiem šokolādes risinājumiem uzņem apgriezienus, atverot savu jauno ražotni Beļģijā.

Sinerģējot garšas zināšanas ar ilgtspējīgu pieeju, Belcolade nodrošina, ka tās produkti ne tikai veicina klientu tūlītējus panākumus, bet arī palīdz viņiem spert soļus uz priekšu ilgtspējīgākas pasaules virzienā. Šo fokusu uz garšu un ilgtspējību atklāj nesenā Taste Tomorrow pētījuma atklājumi.

Šajā pētījumā uzsvērts, ka, lai gan garša joprojām ir galvenais patērētāju pirkuma kritērijs, šokolādes ilgtspējība ir galvenais viņu iegādi atšķirošais faktors, jo 68% respondentu interesējas par pārtikas produktiem, kas ražoti, izmantojot ilgtspējīgas lauksaimniecības metodes.

Bruģējot ceļu uz ilgtspējīgu nākotni šokolādes nozarei

Saskaņā ar Puratos izpilddirektora Pierre Tossut teikto, “Belcolade paplašināšanos veicina tās nelokāmā apņemšanās nodrošināt ilgtspējību”. "Mūsu zīmolu Belcolade virza inovācijas, nodrošinot šokolādes, konditorejas un maizes produktu ražotāju piekļuvi izcilām šokolādes iespējām, kas atspoguļo viņu vērtības," viņš paskaidro. Belcolade oglekļa neitrāla rūpnīca iemieso šo apņemšanos. Šī novatoriskā rūpnīca darbosies ar 100% atjaunojamo elektroenerģiju, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc fosilā kurināmā. Pateicoties plašajai lietus ūdens krātuvei pazemē, tā iegūs 90% ūdens no savāktā lietus ūdens. Belcolade ir veikusi ievērojamus ieguldījumus, lai uzlabotu energoefektivitāti, noturību pret sausumu, pārveidojot visas tehniskās enerģijas iekārtas, uzglabāšanu un sadali. Pateicoties siltuma atgūšanai un modernāko siltumsūkņu tehnoloģiju izmantošanai, Belcolade siltuma ražošanas process tagad patērē piecas reizes mazāk enerģijas nekā iepriekš.

Programma Cacao-Trace - ilgtspējīgas šokolades programma ir vēl viens piemērs Belcolade apņēmībai nodrošināt ilgtspējīgāku nākotni visā kakao ķēdē. "Programma Cacao-Trace ne tikai ražo vislabākās kvalitātes kakao, bet arī atbalsta lauksaimniekus visā pasaulē, nodrošinot labākas cenas un papildu šokolādes bonusu. Turklāt mēs uzlabojam mūsu lauksaimnieku kopienu vidi un dzīves apstākļus, veidojot skolas, veselības centrus, un piedāvājam dzeramā ūdens aprīkojumu." skaidro Pierre Tossut. Līdzās šīm ietekmīgajām un ilgtspējīgajām iniciatīvām, Belcolade, jaunais un 100% pārstrādei gatavais iepakojums, atspoguļo uzņēmuma apņēmību samazināt savu ietekmi uz vidi un pozitīvi ietekmēt planētu. "Mūsu planēta ir aizsardzības vērta, un mēs vēlamies sniegt savu ieguldījumu, pielietojot šīs ilgtspējīgās prakses, ar kurām mēs ļoti lepojamies," secina Pierre Tossut.

Šokolādes inovāciju un garšas izcilības ceļojums

Papildus apņemšanās nodrošināt ilgtspējību, Belcolade ir profesionāļu izstrādāts zīmols profesionāļiem.

Produkti ir radīti sadarbībā, tie ir izstrādāti kopā ar šokolādes ražotājiem, konditorejas šefpavāriem un maizniekiem, kuri joprojām pieskaņojas jaunākajām patērētāju tendencēm. Belcolade ir ieguvusi atzinību kā novators savā nozarē, izmantojot radošus risinājumus un jaunākās tehnoloģijas, lai sniegtu unikālas garšas un augsta standarta Beļģu šokolādi ikvienam šokolādes nozares profesionālim, tādējādi pastiprinot Belcolade apņemšanos sniegt saviem klientiem vislabāko pieredzi.

"Belcolade apvieno maņu zināšanas un ilgtspējību, lai radītu kvalitatīvus produktus, kas veicina mūsu klientu panākumus, vienlaikus nodrošinot ilgtspējīgu nākotni nākamajām paaudzēm," atzīmē Puratos Šokolādes biznesa nodaļas direktors Youri Dumont. 

Cacao-Trace ilgtspējas programma liecina par mūsu apņemšanos ievērot garšu un ilgtspējību. Mūsu Cacao-Trace šokolāde, kas  tiks ražota jaunajā rūpnīca daļā, paceļ garšu pilnīgi jaunā izcilības līmenī, pateicoties unikālajam fermentācijas procesam, kas garantē vislabāko kakao kvalitāti un uzlabo katra šokolādes piliena garšu.”

Sazinieties ar mums!

ja vēlaties iegūt vairāk informācijas par mūsu jauno rūpnīcu, Belcolade produktiem vai ilgtspējas programmu Cacao-Trace