Belcolade Amber: Puratos jaunākais dārgakmens šokolādes sortimentā

11 okt. 2019

Iegādājoties konditorejas izstrādājumus, lēmuma pieņemšanā liela loma ir garšai. Aptaujas Taste Tomorrow rezultāti liecina, ka pircēji vēlas, lai viņus aizrauj garšas kārpiņu baudījums. 

Bauda acīm, daudzslāņainas tekstūras un garšas ir būtiskas, lai radītu produktu, kas būs īsts baudījums garšas kārpiņām un palīdzēs izcelties konkurentu vidū.

Karamele, moderna garša

Karamele, maiga vai sālīta, ir plaši pazīstama visā pasaulē. Iedomājoties karameli, parasti prātā nāk maigs, krēmīgi brūns sastāvs, kas pagatavots no cukura, sviesta un krējuma.

Karamele ir izceļojusi cauri laikam un atgriezusies kā viens no iecienītākajiem kārumiem (avots: Mintel, Chocolate confectionery, New product launches from 2014-2109 (Mintels, Šokolādes izstrādājumi, Jauno produktu ienākšana tirgū laika posmā no 2014. līdz 2019. gadam)), un šobrīd atgūst savu popularitāti gan konfekšu, gan arī konditorejas nozarē.

Tieši tāpēc mēs paplašinām savu šokolādes klāstu ar jaunu produktu: Amber (Dzintars).

Kas ir dzintars?

Dzintaru var uzskatīt par visnovērtētāko rotu akmeni. To mīl košās krāsas un daudzpusīgā pielietojuma dēļ, un tiek uzskatīts, ka tas vairo radošumu. Dzintars rodas sveķiem lēni un dabīgi fosilizējoties, un tādējādi veidojas tā apburošā krāsa.

Mūsu Amber (Dzintars) šokolādei ir koša un silta krāsa. Gluži kā pats akmens, arī mūsu šokolāde ir dabīga bez mākslīgām piedevām; mēs esam parūpējušies, lai jūsu garšas kārpiņām būtu patiess baudījums. 

Šai šokolādei ir ilgnoturīga karameles garša. 

Amber (Dzintars) pašsaprotami ir nonācis mūsu Īstās beļģu šokolādes klāsta un Šokolādes izlases klāstā.

Belcolade Selection Amber Cacao-Trace

Belcolade līnija ir pazīstama ar savu baltās šokolādes garšu un plašo pielietojumu. Tieši šī iemesla dēļ mūsu eksperti ir apvienojuši savas zināšanas un pieredzi, lai izveidotu augstākās kvalitātes recepti un pielāgotu šokolādes izgatavošanas procesu.  Noslēpums ir īpaši lēnā un maigā kausēšanā, kas rada īpašu un bagātīgu garšas buķeti. 

No garšas viedokļa Belcolade Selection Amber Cacao-Trace aizvedīs jūs no dabīgi sālīta sviesta karameles bagātīgās garšas līdz vēl krēmīgākām un vārītā piena niansēm, kas ir padarījušas Belcolade slavenu. 

Mēs ne tikai rūpējamies par lieliskas garšas radīšanu, mēs arī palīdzam kakao audzētājiem, kas saņem labas piemaksas un papildu Šokolādes bonusu (10 centi) par katru pārdotās šokolādes kilogramu. Tas var papildus nodrošināt līdz pat 1 vai 2 mēnešalgām.

Tā mēs rūpējamies par savu pienesumu šokolādes ilgtspējības atbalstam, īpašā pasaulē, īpašai šokolādei.

Carat Coverlux Amber

Šī burvīgā Amber karameles garša ir pieejama arī mūsu izlases šokolāžu klāstā ar Carat Coverlux Amber.
Mūsu eksperti ir radījuši perfektu maigas un krēmīgas karameles garšas nianšu un Carat Coverlux funkcionalitātes kombināciju, kas lutinās jūs ar augstākās klases garšas buķeti, eleganci un neaizmirstamu baudījumu.

Neaizmirstiet tās lielisko funkcionalitāti un sirdsmieru, ko tā jums sniegs Carat: vienkārši izkausējiet un uzklājiet.

Pateicoties mūsu Amber dzintara šokolādes daudzpusīgajam pielietojumam un perfektai funkcionalitātei, tagad visiem produktiem, neraugoties uz izmantoto metodi, varēsiet piešķirt dzintara pieskaņu: lietojiet to garnēšanai, iegremdēšanai, pārklāšanai, pildījumos, musos vai ganašos u. c.

Lai palīdzētu jūsu radošajam lidojumam, piedāvājam arī iedvesmojošas receptes no mūsu šokolādes un konditorejas ekspertiem.
Sekojiet arī mūsu sociālo plašsaziņas līdzekļu kanāliem vai sazinieties ar savu vietējo Puratos pārstāvi.

Amber, jauns šokolādes dārgakmens jūsu meistardarbam!