Upeņu pīrāgs

Šī receptūra paredzēta 3 Upeņu pīrāgu (18 cm diametrā) pagatavošanai.

Pagatavošana

Pamatnes pagatvošana
  • Samaisa visas sastāvdaļas līdz veidojas viendabīga masa. 
  • Mīklu izrullē līdz 5mm biezumam, un liek 18 cm formā, ar 4 cm augstām malām (200g). 
  • No pāri palikušās mīklas (175 gr) sagatvo drumstalas.

PIldījums
  • Gatavajā pamatnē ieliek 300gr Topfil Upene. 
  • Uzber sagatvotās (175gr) drumstalas pa virsu pildījumam un liek cepties.
  • Cepšanas temperatūra 170°C, 55 min

Dekorēšana

Kad pīrāgs ir atdzisis, pārkaisa to ar pūdercukuru.


Atklājiet

Saistītās receptes