Visas izejvielas samaisa kopā līdz
viendabīgai mīklai.
Biskvīta mīklu smērē uz pannas 5 mm
biezumā. 180 C 14 minūtes .
Atdzesē.
Riekstu kraukšķis
Riekstu kraukšķi uzsilda līdz 28C un
pārklāj pāri biskvītam.
Šokolādes muss
Festipak uzkarsē līdz 85C un pārlej pāri
šokolādei.
Whippak saputo vidēji stingrās putās un
iemaisa tajā 35C šokolādes maisījumu.
Kremē
Pagatavo olu krēmu no Festipak un olu
dzeltenuma un tad to pārlej šokolādei.
Izmanto blenderī , lai pagatavotu emulsiju.
Glazūra
Uzbriedina želatīnu. Pienu glikozi uzvāra,
pārlej pāri Carat glazūrai un pievieno
Miroir spoguļglazūru un želatīnu. Ar rokas
blenderi veido labu emulsiju. Atstāj uz
nakti sastingt. Lieto 35
-40
C
.
Atklājiet
Saistītās receptes
Izvēlēties iepakojumu
Pievienots grozam
Produkts pievienots grozam
Laipni lūdzam Puratos
Mūsu vietne izmanto sīkdatnes
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.