LE ROYAL VAI TRIANON

Darba metode

Šokolādes kūka
Visas izejvielas samaisa kopā līdz viendabīgai mīklai. Biskvīta mīklu smērē uz pannas 5 mm biezumā. 180 C 14 minūtes . Atdzesē.

Riekstu kraukšķis
Riekstu kraukšķi uzsilda līdz 28C un pārklāj pāri biskvītam.

Šokolādes muss
Festipak uzkarsē līdz 85C un pārlej pāri šokolādei. Whippak saputo vidēji stingrās putās un iemaisa tajā 35C šokolādes maisījumu.

Kremē
Pagatavo olu krēmu no Festipak un olu dzeltenuma un tad to pārlej šokolādei. Izmanto blenderī , lai pagatavotu emulsiju.

Glazūra
Uzbriedina želatīnu. Pienu glikozi uzvāra, pārlej pāri Carat glazūrai un pievieno Miroir spoguļglazūru un želatīnu. Ar rokas blenderi veido labu emulsiju. Atstāj uz nakti sastingt. Lieto 35 -40 C .

Atklājiet

Saistītās receptes