Radīts tieši jums: iepazīstieties ar mūsu kaislīgajiem Šokolādes ekspertiem

26 nov. 2019

Īstā beļģu šokolāde
Šokolāde
Blogs

Šeit, Belcolade, mēs vēlamies, lai jūs izbaudītu šokolādi vislabākajā iespējamajā veidā. Mēs esam izveidojuši pilnu īstas beļģu šokolādes (Real Belgian Chocholate) klāstu, lai tas apmierinātu ikviena klienta vajadzības. Taču kāds būtu vislabākais veids tieši jums, lai iegūtu nepārspējamus rezultātus ar mūsu šokolādi? Kādi meistardarbi jūsu klientiem sniegs neaizmirstamu garšas baudījumu? Mūsu Šokolādes ekspertu komanda ar prieku jums to parādīs!

Puratos pieder virtuāli un fiziski Inovāciju centri visā pasaulē. Šie centri apmāca un iedvesmo klientus — no meistariem un mazumtirgotājiem līdz ēdināšanas pakalpojumu ķēdēm — šajā cēlajā maiznieku, konditoru un šokolādes izgatavotāju amatā. Mūsu Šokolādes centrs, kas atrodas Erembodegemā, Beļģijā, ir veltīts tikai šokolādei. Šeit mēs dalāmies visā tajā, kas ir jāzina par šokolādes pagatavošanas mākslu, un vēl vairāk. Šobrīd mūsu centrs ir kļuvis par starptautisku apmācību vietu un forumu, kur profesionāļi no visas pasaules apmainās ar idejām, padomiem un labākajām gatavošanas tehnikām. Sadarbībā ar klientiem, mēs izmēģinām jaunas receptes, attīstām jaunas produkta formulas, izstrādājam jaunus izmantošanas veidus, testējam jaunus konceptus, radām jaunus procesus un atklājam jaunas tehnoloģijas, kas ir radītas specifiskam klientu pieprasījumam visā pasaulē. Turklāt pašā Briseles sirdī mūsu partneris ‘Art of Chocolate’ vada dinamiskas meistarklases par Beļģu šokolādes radīšanas mākslu (savoir-faire). Mēs mīlam šokolādi, tādēļ iemūžinām beļģu šokolādes mākslu, balstoties uz filozofiju “no pupiņas līdz patērētājam” un sniedzot meistarklases profesionāļiem visā pasaulē.

Taču tas nav viss. Jūs un jūsu komanda ne vienmēr varēs atbraukt pie mums uz Beļģiju. Nekādu problēmu! No Vjetnamas līdz Spānijai un no Islandes līdz pat Amerikas Savienotajām valstīm — mūsu Šokolādes eksperti dosies apkārt visai pasaulei, lai sniegtu jums iespēju nogaršot mūsu burvīgo Belcolade šokolādi. Viņi palīdzēs jums izveidot vislabākos šokolādes un konditorejas produktus neatkarīgi no jūsu stila, zināšanu līmeņa vai pieredzes. No smalkiem mākslas darbiem līdz skaļiem un inovatīviem, kā arī tradicionāliem un autentiskiem meistardarbiem. Mūsu Šokolādes eksperti ar ārkārtīgu degsmi un centību, visaugstākās klases meistarību un inovatīvu pieeju, kā arī ar neizsmeļamu pozitīvās enerģijas lādiņu vadīs demonstrācijas, apmācību sesijas un seminārus, kas palīdzēs jums attīstīt savas šokolādes un tās pielietojuma prasmes pavisam jaunā līmenī. 

Atklājiet — nemaz ne tik slepeno — mūsu Šokolādes ekspertu aizraušanos

Taču tas nav viss. Jūs un jūsu komanda ne vienmēr varēs atbraukt pie mums uz Briseli. Nekādu problēmu! No Vjetnamas līdz Spānijai un no Islandes līdz pat Amerikas Savienotajām valstīm — mūsu Šokolādes eksperti dosies apkārt visai pasaulei, lai sniegtu jums iespēju nogaršot mūsu burvīgo Belcolade šokolādi. Viņi palīdzēs jums izveidot vislabākos šokolādes un konditorejas produktus neatkarīgi no jūsu stila, zināšanu līmeņa vai pieredzes. No smalkiem mākslas darbiem līdz skaļiem un inovatīviem, kā arī tradicionāliem un autentiskiem meistardarbiem. Mūsu Šokolādes eksperti ar ārkārtīgu degsmi un centību, visaugstākās klases meistarību un inovatīvu pieeju, kā arī ar neizsmeļamu pozitīvās enerģijas lādiņu vadīs demonstrācijas, apmācību sesijas un seminārus, kas palīdzēs jums attīstīt savas šokolādes un tās pielietojuma prasmes pavisam jaunā līmenī. 

Stefāns Lerū (Stephane Leroux)

Stefānam Lerū vienmēr ir garšojuši saldumi. Jau kopš sešu gadu vecuma viņš zināja, ka grib kļūt par konditoru tāpat kā viņa onkulis, kurš bija konditorejas šefpavārs, un viņa vecmāmiņa, kura senos laikos gatavoja daudz kūku. Tagad, pēc 37 konditorejā un šokolādes nozarē pavadītiem gadiem, viņa kaisle uz konditoreju un šokolādi ir kļuvusi par kaisli mācīt. Belcolade vārdā viņš tagad dalās ar savām zināšanām visā plašajā pasaulē. Stefāns ir daudz laika veltījis dalībai dažādās augstas klases sacensībās. Šobrīd viņam ir otrā vieta ASV Pasaules konditorejas čempionātā un viņam ir piešķirts prestižais tituls Un des Meilleur Ouvrier de France. Stefāns: “Ir ļoti vērtīgi strādāt vienā komandā ar trīs paaudžu pārstāvjiem. Mēs visi esam mācījušies tās pašas pamattehnikas, taču dažādos laikos. Tieši šī iemesla dēļ mēs spējam cits citu iedvesmot un arī dodam cits citam sparu pakāpties nākamajā līmenī.”

Vai zinājāt, ka Stefāns jau ir izdevis trīs grāmatas, kurās var apskatīt visskaistākos šokolādes un konditorejas mākslas darbus? Iedvesmojies!

Mihels Eikermans (Michel Eyckerman)

Kā Šokolādes eksperts Mihels Eikermans ir ļoti daudzpusīgs. Tā kā viņš pārrauga Belcolade Šokolādes centru, tad viņš daudz zina par šokolādi. Neatkarīgi no tā, vai mēs runājam par pralinē, šokolādes dekorācijām, konditoreju vai pusindustriālu šokolādes izgatavošanu, viņam ir 23 gadus ilga pieredze konditorejas izcilībā ikvienā jomā. Kāds ir Mihela lielākais padoms? “Nekad nepazaudē ziņkārību un turpini eksperimentēt ar sastāvdaļām, tekstūrām un kombinācijām. Radošumam nav robežu!” Vai vēlaties uzsākt kādu gardu sarunu ar Mihelu? Pajautājiet, kā viņam garšo viņa šokolāde kombinācijā ar īpašām alus šķirnēm. Un, protams, sekojiet viņam Instagram!

Džefrijs de Veijers (Jeffrey de Weyer)

No visiem jaunākais ir Džefrijs de Veijers. Viņš savu karjeru uzsāka 21 gada vecumā kā Belcolade jaunākais padomnieks un tagad ceļo apkārt visai pasaulei, lai parādītu klientiem jaunākās inovācijas šokolādes pasaulē. “Iespēja mācīt klientus un kolēģus visā pasaulē ir patiešām nenovērtējama. Personīga saskarsme ar cilvēkiem, kuri tik ļoti mīl šokolādi, paaugstina manu adrenalīna līmeni,” saka Džefrijs. Viņa specialitāte ir panēšana un šokolādes uzklāšana uz pralinē un dekorācijām. Vai arī jūs vēlētos to redzēt? Sekojiet Instagram.

Stefs Ārtss (Stef Aerts)

Stefs Ārtss neapstrīdami ir lielākais eksperts, ja runājam par tehniskajām zināšanām par šokolādi un uz šokolādes bāzes esošu produktu ražošanu industriālā līmenī. “20. gs. 80. gados es sāku strādāt par maiznieku, un vēlāk nonācu konditorejā. Mana mīlestība pret šokolādes profesiju radās, kad es aizrāvos ar Belcolade produktu kvalitāti un cilvēkiem, kas tur strādā. Un tā nekad nepārstāja augt.” Stefa zināšanas par šokolādes tehnisko potenciālu jau ir sniegušas neizmērojamu pievienoto vērtību daudziem Belcolade klientiem. Viņš ne tikai iedvesmo klientus lūgt padomu par produktiem, bet arī pārrunā iepakojumu, transportēšanas iespējas un šokolādes uzvedības īpašības.

Ja vēlaties apmeklēt kādu no mūsu Puratos Šokolādes centriem vai satikties ar vienu no mūsu Šokolādes ekspertiem, lūdzu, sazinieties ar mums! Ar prieku gaidīsim no jums ziņu!