O-tentic - izcilas maizes sākums

O-tentic ir izcilas maizes sākums, pilns ar garšu, aromātu un tekstūru. 

Altamuras maize, kas ir slavena ar savu izcilo garšu un tekstūru, nāk no Puglijas (Apūlijas) reģiona Itālijā, tā ir pazīstama kā maize, kas radīta izmantojot cieto kviešu ieraugu. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas fermentācijā, Puratos ir izdevies atkārtot šo autentisko garšu. O-tentic ir sākums Jūsu maizēm, izmantojot tikai 4 sastāvdaļas: miltus, ūdeni, sāli un O-tentic. Tāpat kā kādreiz, tālā pagātnē, kad maize tika radīta tikai no 4 sastāvdaļām. 

Viegli lietojams un radīts uz dabīgām sastāvdaļām, O-tentic ļauj radīt desmitiem dažādu maižu ar kopīgu iezīmi: tā ļoti atgādina vecos labos laikus, kas nozīmē garšīgu, svaigu un kvalitatīvu maizi. Un, ja vēlaties atšķirties vēl vairāk un radīt savu unikālo maizi: apvienot O-tentic ar Sapore un/vai mūsu diedzētajiem graudiem, lai gūtu ieguvumus no abām produktu grupām? O-tentic - pamats visām Jūsu maizēm.

 

O-tentic ir aktīva maizes sastāvdaļa uz ierauga bāzes.

O-TENTIC izcelsme


Viss aizsākās vietā, ko sauc par Altamuru,
Itālijas dienvidos, mazā ciematā Puglias reģionā, vietā, kas sen pazīstama ar savām gardajām maizēm. Vēstures hronikas stāsta, ka 37. gadā pirms mūsu ēras Horācijs pagaršojis Altamuras maizi un, būdams tās unikālās un dabiskās garšas pavedināts, savā personīgajā dienasgrāmatā ierakstīja, ka, viņaprāt, šeit tiek ražota “labākā maize pasaulē”.

Mūsdienās, vairāk nekā 2000 gadus vēlāk, patērētāji atkal meklē augstākās kvalitātes, dabīgas sastāvdaļas un autentiskumu, kas atgādina vecos labos laikus… tāpēc viss sākas ar O-tentic.


Altamuras maize, līdz šim labākā maize, kas bijusi, tik laba, ka gudrais ceļotājs paņem viņu līdzi turpmākajam ceļam. 

HORĀCIJA SATIRAS, PIRMĀ GRĀMATA, 37. g.pmē

Iepazīstieties ar Martin de Poorter, mūsu O-tentic vēstnieku. “Jau 15 gadus es cepu maizi ar O-tentic katru dienu. Tas sniedz jums radošu brīvību, lai pagatavotu īstu un autentisku maizi tāpat kā sendienās. Vēl vairāk, O-tentic piedāvā absolūtu drošību visos maizes gatavošanas procesa posmos, lai jūs varētu sasniegt pierādītu nemainīgi izcilu kvalitāti katrā cepšanas reizē."

 

Mani noslēpumi? Ļaujiet man jums pateikt vienu: mīklas temperatūra maisīšanas beigās (nekad) nedrīkst pārsniegt 26°C.