ŠOKOLĀDES INOVĀCIJU UN GARŠU PIEREDZES CEĻOJUMS AR BELCOLADE

30 okt. 2023

Šokolādes centrs
Konditoreja
Jaunumi
Šokolāde
Šokolādes izstrādājumi
Blogs
Maiznieki, konditori un šokolādes meistari
Īstā beļģu šokolāde
Šokolāde

Belcolade lepojas ar plašu šokolādes produktu klāstu, ko profesionāļi ir rūpīgi izstrādājuši profesionāļiem. Šie Belcolade produkti tiek radīti, pielāgojoties jaunākajām tirgus tendencēm, tos izstrādā ciešā sadrbībā ar  šokolādes un  konditorejas amatu meistariem.  

Saskaņā ar 2023. gada pētījumu Taste Tomorrow, garša joprojām ir pirmais un svarīgākais kritērijs šokolādes patērētājiem, pieņemot lēmumus par pirkuma izdarīšanu. Ja vēlaties uzināt vairāk par šokolādes inovācijām un tās garšas izcilību, aicinām apmekēt Belcolade mājas lapu.

Mūsu nozares novatora reputācija ir balstīta uz radošiem risinājumiem un progresīvām tehnoloģijām, kas nodrošina unikālas garšas un augstas kvalitātes beļģu šokolādi. Mēs rūpīgi attiecamies pret  galvenajiem faktoriem, kas ietekmē šokolādes garšu: kakao unikālo izcelsme, kakao apstrāde, šokolādes receptes un šokolādes gatavošanas process.

Tas ļauj mums piedāvāt nepārspējamas zināšanas par šokolādes garšu spektru, apmierinot dažādas klientu un patērētāju vajadzības un vēlmes. No mūžīgās beļģu klasikas līdz drosmīgākajiem jauninājumiem Belcolade ir jūsu partneris šokolādes izcilībā.

 

Beļģu garšas klasika

Beļģijas šokolāde ieņem īpašu vietu patērētāju sirdīs kā kvalitātes simbols. Lai iepriecinātu visas aukslējas un nodrošinātu mūsu klientiem šo garšas garantiju neatkarīgi no tā, kādā veidā viņi izmanto šokolādi, Belcolade piedāvā kategoriju SELECTION, kura ietver plašu sabalansētu tumšo, piena, amber un baltās šokolādes klāstu ar dažādām garšām, plūstamībām un  formātiem kas piemēroti katrai šokolādes pielietojumam.

Vienas izcelsmes šokolāde, lai atgrieztos pie garšas saknēm

Mēs aizsargājam faktorus, kas sevī ietver kakao unikālo izcelsmes garšu- augsni, klimatu  un tradīcijas, kā arī atšķirīgās aromātiskās īpašības, rūpīgi raudzējot, žāvējot saulē un maigi grauzdējot pupiņas. Kopā ar precīzām šokolādes receptēm un rūpīgu apstrādi ORIGINS iepazīstina klientus ar unikālām un nepārprotamām izcelsmes (konkrētas) šokolādēm. Katrai šokolādei ir pārliecinošs stāstījums un atšķirīgi garšas profili, ko patērētāji vēlas izpētīt.

Jaunu garšu izpēte

Balstoties uz mūsu fermentācijas procesu pieredzi, kas ietver ne tikai kakao fermentēšanas procesus, bet arī citu izejvielu fermentēšanas pieredzi, Belcolade rada jaunas šokolādes garšas, kas pārsteidz ierasto kakao garšu un ražošanas procesus. Mūsu jaunākāinovācija šokolādes produktu sortimentā - Belcolade EXPRESSION, atklāj neparastu garšas ceļojumu,  piedāvājot novatorisku un nepārspējamu šokolādes iespēju sfēru, lai atbalstītu mūsu klientu unikālos darbus.

Kad garšas zināšanas satiekas ar šokolādes ilgtspējību

2023. gada pētījumā “Taste Tomorrow” ir uzsvērts, ka, lai gan garša joprojām ir galvenais patērētāju pirkuma kritērijs, šokolādes ilgtspējība ir galvenais viņu iegādi atšķirošais faktors, jo 68% respondentu interesējas par pārtikas produktiem, kas ražoti, izmantojot ilgtspējīgas lauksaimniecības metodes. Belcolade paplašināšanos veicina tās nelokāmā apņemšanās nodrošināt ilgtspējību, lai nodrošinātu, ka šokolādes ražotājiem, konditorejas izstrādājumiem un maizniekiem ir pieejamas izcilas šokolādes izvēles iespējas, kas atspoguļo viņu un klientu vērtības. Sekojiet līdzi jaunumiem, lai uzzinātu vairāk par mūsu ilgtspējīgajām saistībām un atskaites punktiem.

"Belcolade apvieno maņu zināšanas un ilgtspējību, lai radītu kvalitatīvus produktus, kas veicina mūsu klientu panākumus, vienlaikus nodrošinot ilgtspējīgu nākotni nākamajām paaudzēm," atzīmē Youri Dumont, Belkolādes šokolādes biznesa nodaļas direktors. "Cacao-Trace Ilgtspējīgā programma liecina par mūsu apņemšanos ievērot garšu un ilgtspējību. Mūsu Cacao-Trace šokolāde paceļ garšu pilnīgi jaunā izcilības līmenī, pateicoties unikālajam fermentācijas procesam, kas garantē vislabāko kakao kvalitāti un uzlabo katra šokolādes piliena garšu.