Bumbieru - Karameļu pīrāgs

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sajauc visas izejvielas karameles pagatavošanai, iegūstot mīkstu, plūstošu masu. 100g masas izsmērē  Ø 16 cm riņķa formā, izklātā ar cepamo papīru.
  2. Sagriež svaigos bumbierus šķēlītēs, ± 5 mm biezumā. Izkārto tos pa apli uz karameļu masas. 
  3. Liek visas kūkas pamatnes sastāvdaļas mikserī un maisa ar lāpstiņu, 1 min. ar lēnu ātrumu un 4 min. ar vidēju ātrumu, līdz iegūst viendabīgu mīklu. 400g mīklas uzspiež  virsū bumbieru pamatnei. Cep ± 35min. 180°C temperatūrā. Apgriež otrādāk un ļauj atdzist.
  4. Kūku dekorē pārlejot tai Miroir Neutre dekorželeju un pārkaisot sasmalcinātos riekstus. Konservētos bumbierus nosusina  dvielī, izvārta cukurā un apdedzina ar degli. 

Atklājiet

Saistītās receptes