Pistāciju aveņu Choux Au Craquelin

Pagatavošana

Pistāciju drumstalas

Visas sastāvdaļas samaisa kopā un iegūst viendabīgu mīklu. Mīklu izveltnē 2mm biezumā un atdzesē pirms nepieciešamo mīklas disku izgriešanas. Diski paredzēti plaucētās mīklas pārklāšanai, lai veidotu "craquelin". 

Plaucētā mīkla

Tegral Clara Super maisījumu sajauc ar ūdeni (50-60°C). Ar lāpstiņu visas izejvielas maisa kopā vidējā ātrumā, apmēram 5-6 min. Caur maisiņu izspiež vēlamā izmēra bumbiņas, pārklāj ar pistāciju drumstalu disku un cep, pirmās 10min ar aizvērtu ventīli pie 200°C, pēc tam 20-25min ar atvērtu ventīli pie 170°C. Var izmantot jau pārbaudītu plaucētās mīklas cepšanas metodi.

Pildījums

Mīkstu sviestu sajauc ar Pralirex pastu, pievieno iepriekš pagatavotam Delcremo vai citam vārītajam kremam, puto 3min ar vidēju ātrumu. 

Gatvām kūciņām ar pistāciju drumstalām nogriež cepurīti, apakšējā daļā pilda Topfil Aveni un uz tās spiež pistāciju kremu. Uz pistāciju krema uzliek cepurīti un pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Lai labi garšo!

Atklājiet

Saistītās receptes