The Lab – 18. oktobris, 2023

Puratos Ieraugu bibliotēkai 10!

🌾🍞 Atklājiet maģiju, kuru sniedz ieraugs!

Lai atzīmētu Puratos Ieraugu bibliotēkas 10. gadadienu, aicinām Jūs uz Puratos svētku semināru, kurš norisināsies sadarbībā ar Latvijas Maiznieku Biedrību kultūras centra ‘’Ulbrokas Pērle’’ bibliotēkā.  Pasākuma programmā pieslēgsimies The Lab - aizraujošai tiešsaistes translācijai no Sankt Vith pilsētas Beļģijā, kurā atrodas pasaulē vienīgā Ieraugu bibliotēka un tieši šajā dienā tā svinēs 10 gadu jubilejas gadadienu.

Sagatavojieties doties neparastā ceļojumā, izzinot maizes ierauga dvēseli un sirdi, atklājot tā senos noslēpumus. Šī pasākuma laikā Jūs tiksiet ievesti aizraujošā ierauga pasaules izpētē, zinātnē par to, tā nosargāšanas mēģinājumiem un iedvesmosieties no iegūtajām zināšanām.

Globāli ierauga svētki tiešsaistē!

Vai spēj tam noticēt? Ieraugu bibliotēkai aprit 10 brīnišķīgi gadi! Lai atzīmētu šo neticamo notikumu, mēs Jūs aicinām pievienoties neparastam tiešsaistes semināram, kas Jūs patiesi pārsteigs.

Laipni lūdzam "The Lab" - globāli ierauga svētki, kā nekur citur! 

Ko Jūs varat sagaidīt?

Gatavojieties lieliskai iespējai gūt vērtīgas atziņas no izcilākajiem prātiem ieraugu jomā. Esam priecīgi paziņot, ka esam uzaicinājuši cienījamus ekspertus piedalīties aizrautīgās sarunās par visu, kas saistīts ar ieraugiem, un viņu attiecīgajām kompetencēm šajā jomā.

Reģistrēties tiešsaistes raidījumiem no Beļģijas

Iedomājieties, ka iesaistāties aizraujošās diskusijās ar šiem izcilajiem viesiem, kuri sniedz daudz zināšanu, kas aptver dažādas jomas ieraugu pasaulē. Mūsu sarunas aptvers daudz un aizraujošas tēmas, sākot no visprogresīvākajiem pētījumiem un ierauga saglabāšanas nozīmes līdz  neierobežotajai iedvesmai.

Izpētiet zinātni, kas slēpjas iearuga unikālo īpašību pamatā, iedziļinieties tā ietekmē uz veselību un labsajūtu. Atklājiet bagātīgo mantojumu un kultūras nozīmi, kas slēpjas katrā maies klaipā. Atklājiet ilgtspējības praksi, kas veido maizes cepšanas nākotni. Un tas ir tikai sākums!

Katra šī ievērojamā notikuma stunda atklās aizraujošas ziņas un atklājumus. Sagatavojieties revolucionāram eksperimentam, kas pārkāpj iespējamās robežas. Dodieties jaunos ceļojumos, kas aizdedzinās jūsu iztēli un iedvesmos ikkatru mūsu kopā pavadīto minūti.

Kā piekļūt “The Lab”?

Kļūt par daļu no "The Lab" ir tikpat viegli kā uzsmērēt sviestu uz svaigi grauzdētas maizes. Skatieties aizraujošās tiešraides, izmantojot Puratos dinamiskās sociālo mediju platformas, sekojiet Karla, cienījamā ieraugu bibliotekāra, kas pārstāv pasaules ekskluzīvo Ieraugu bibliotēku, ceļojumam lietotnē Instagram. Atļaujiet sev būt daļai no šīs pieredzes — tas ir tikai viena klikšķa attālumā, piedāvājot jums iespēju iedziļināties šajā ilgi gaidītajā tiešsaistes ieraugu pasākumā!

Uzziniet vairāk:

Programma

Bet pagaidiet, ir vēl kaut kas! "The Lab" programma ir izstrādāta ļoti pārdomāti, lai tajā varētu uzņemt dalībniekus no visas pasaules. Neatkarīgi no jūsu dzīvesvietas, jūs varēsit pielāgot laiku atbilstoši savai atrašanās vietai. Tie ir svētki, kuriem nav robežu. Tikai ar dažiem vienkāršiem klikšķiem jūs varēsiet sekot tiešraidei no jebkuras vietas pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties mājās, darbā vai ceļā, varat bez problēmām noklausīties mūsu aizraujošās sesijas.

Tātad, vai esat gatavs ienirt "The Lab" un atklāt brīnumus, kurus sniedz ieraugs? Sanāksim kopā 18. oktobrī un veidosim vēsturi!

Mūsu īpašie viesi

Pievienojieties mums, svinot pasaulē vienīgās Ieraugu bibliotēkas 10. gadadienu kopā ar mūsu cienījamiem un īpašajiem viesiem! Viņu zināšanas un pieredze pacels šīs tiešraides jaunos augstumos!

Karl De Smedt

Karl De Smedt

Karl, mūsu svētku dienas vadītājs

Alain Coumont

Alain Coumont

“Le Pain Quotidien” dibinātājs dalās ar savu viedokli par ieraugu un kopienu

Sara De Pelsmaeker

Sara De Pelsmaeker

Puratos grupas Veselības un Labklājības produktu vadītāja, dalīsies atziņās par ierauga ieguvumiem veselībai.

Guido Vanherpe

Guido Vanherpe

La Lorraine Bakery Group izpilddirektors, atbildēs uz jautājumiem par maizes nākotni

Marco Gobbetti

Marco Gobbetti

Pārtikas mikrobioloģijas profesors Bolzano universitātē, pasākuma laikā dalīsies ar ieskatiem jaunākajajos pētījumos par ieraugu

Adrian Grenier

Adrian Grenier

Uzņēmuma Earth Speed līdzdibinātājs un komercdirektors, pievienosies mums, lai runātu par ilgtspējību

Yohan Ferrant

Yohan Ferrant

Grāmatas Oh lá lá autors. Bibliotēkas 67 ierauga īpašnieks.

Ramon Garriga

Ramon Garriga

Ramon Garriga from “Gluten Morgen” will come over to talk about Patagonian sourdough.