Katram našķim ir savs stāsts...

24 febr. 2023

Jaunumi
Blogs
Taste Tomorrow
Patērētāju izzināšana
Jaunumi

Visa pamatā - tradīcijas un klasika

Ar ko sākt atklāt dažādus našķus, konditorejas izstrādājumus un desertus? Vēlams no to klasiskajām un autentiskajām receptūrām, kuras novērtē un mīl patērētāji visā pasaulē.

Saskaņā ar 2021. gad nogalē veiktajiem Taste Tomorrow pētījuma rezultātiem Latvijā 68% respondentu iecienījuši tradicionālās garšas. Katrā valstī ir savi  klasikie un tradicionālie produkti, un daži no tiem ir populāri arī kaimiņvalstīs vai pat visā pasaulē, piemēram, Citronu – meringa tarte, Braunijs vai Eklēri.

Uzņēmumā Puratos mēs vēlamies saglabāt šo un daudzu citu produktu vēsturi, mantojumu un tradīcijas – našķu, konditorejas izstrādājumu un desertu, mūžīgi klasiskos variantus.

Veselīgāk

Mūsdienās patērētāji vairāk uzmanības pievērš produktu saturam, tie apzinās pārmērīga cukura vai tauku saturošu produktu patēriņa ietekmi. Par laimi, ir daudz un dažādas iespējas kā arī našķus padarīt veselīgākus.

  • Pievienojiet vairāk augļu. Klasiskajās receptēs, kas nesatur augļus, pievienojiet augļu pildījumu. Ja jūsu klasiskā produkta versija jau satur augļus, jūs varat palielināt augļu saturu, izmantojot kādu no mūsu augļu pildījumiem, kas satur 60% augļu un vairāk.
  • Pievienojiet vairāk graudu. Ar mūsu diedzētiem graudiem jūs varat uzlabot savas klasiskās receptes uzturvērtības profilu, nekaitējot garšai vai tekstūrai.
  • Radiet tīrāku etiķeti. Patērētāji arvien vairāk pievērš uzmanību produktu sastāvam. Viņi dod priekšroku īsām, tīrām un skaidrām etiķetēm ar dabīgām izejvielām, izejvielām, kuras viņi pazīst un izprot.
  • Samaziniet cukuru. Kādēļ gan neizmēģināt mūsu produktus, kuros cukurs ir aizstāts ar citām  tīrākas etiķetes izejvielām .

 

 

 

Vairāk nekā jebkad agrāk patērētāji alkst autentiskus un gardus našķus, kuriem piemīt lieliska garša un aizraujoša tekstūra.

Tajā pat laikā, kā liecina mūsu Taste Tomorrow pētījums, patērētāji arvien vairāk interesējas par stāstiem, kas saistīti ar viņu izvēlētajiem produktiem, un to ietekmi uz viņu veselību un planētas ilgtspēju.

Ņemot vērā šos faktorus, mēs kopā ar jums vēlamies no jauna atklāt dažādas našķu receptes. Mūsu mērķis: palīdzēt jums labāk apmierināt savu klientu vēlmes.

 

Atīstiet un ļaujiet vaļu radošumam!

Ar kreatīvām klasikas interpretācijām ir iespējams izveidot aizraujošus stāstus. Spēlējoties ar dažādām garšām, radot interesantas garšas kombinācijas, piešķirot papildus tekstūru un oriģinālu izskatu, jūs varat radīt radošo pieeju jau labi zināmai klasikai. 

Atbrīvojiet savu iztēli un esiet radošs!

Patērētāji mūsdienās iespējams, ir vairāk gatavi eksperimentēt, nekā dažbrīd varētu šķist: mūsu 2021. gada nogalē veiktā Taste Tomorrow pētījuma rezultāti liecina, ka 65% aptaujāto patērētāju Latvijā izteica vēlmi izmēģināt jaunu garšu vai neparastu garšu kombināciju. Izmantojiet mūsu produktu portfolio, tas palīdzēs realizēt jūsu idejas!

 

 

Labāk planētai

Ilgtspēja ir kļuvusi par svarīgu kritēriju patērētāju lēmumu pieņemšanā par pirkumu izdarīšanu. Mūsdienu patērētājs vēlas saglabāt un atstāt labāku pasauli gan šai paaudzei, gan nākamajām. Vai esat gatavs padarīt savu klasiskā našķa receptūru ilgtspējīgāku?

•Viens no virzieniem ilgtspējīgākai nākotnei ir pāriet uz augu izcelsmes konditorejas produktu maisījumiem, pildījumiem, šokolādi un dekoriem. Augu izcelsmes produkti ir kļuvuši par visstraujāk augošo tendenci pārtikas nozarē, 80% patērētāju Latvijā (salīdzinājumā ar 14% 2018. gadā) uzskata, ka augu izcelsmes produkti nāk par labu viņu veselībai un planētai.

•Vēl viens veids ilgtspējai ir nodrošināt, ka izejmateriāli un izejvielas tiek iegūti ilgtspējīgāk. Rūpīgi izvēlēta un atlasīta izejvielu ieguve: vietējā piegāde, caurskatāma piegādes ķēde, ilgtspējas programmu sertificēti produkti, piemēram, RSPO sertificētā palmu eļļa vai Cacao-Trace šokolāde, kas nodrošina labāku kakao audzētāju dzīves kvalitāti, vienlaikus koncentrējoties uz lieliskas garšas un kvalitātes šokolādi, ko novērtē šokolādes cienītāji visā pasaulē.

Vēlaties uzzināt vairāk? Sazinieties ar mums!