Atpakaļ pie saknēm ar Belcolade Origins

Belcolade Origins ir mūsu īstās beļģu šokolādes izlase, kas aizvedīs jūs aizraujošā piedzīvojumā apkārt pasaulei. Šajā izlasē esam atraduši pilnību — no kakao pupiņas teruāra līdz šokolādes meistardarba radīšanas procesam. Belcolade Origins aizvedīs jūs piedzīvojumā uz vietu, kur tas viss aizsākās.

Šokolāde, kas radīta ar mīlestību un aizrautību

Mūsu šokolādes eksperti ir devušies uz visiem pasaules nostūriem un izgājuši cauri ugunij un ūdenim, lai atrastu vislabākās kakao pupiņas jūsu šokolādes meistardarbiem. Jo radīt šokolādi ir viens, bet, ja vēlaties radīt vislabāko — īstu beļģu šokolādi — tas jau ir pavisam cits līmenis. Tam nepieciešama patiesa kaisle un aizraušanās, un tieši šīs divas īpašības piemīt mūsu šokolādes ekspertiem. 

Neaizmirstama recepte ar lielisku garšu

Radīt gardu šokolādi ir kā radīt labu vīnu. Lai radītu izsmalcinātu vīnu, vīnogām, teruāram (augsnes un klimatisko apstākļu kopumam), fermentācijas procesam un receptei — it visam ir būtiska nozīme tajā, kāds vīns un kāda garšu buķete tiks iegūta. Strādājot ar kakao pupiņām ir tieši tāpat. Šokolādes garša attīstās dabīgā veidā, tā rodas no teruāra, kurā kakao pupiņas tiek kultivētas.

Tas ir mūsu Belcolade Origins izlases noslēpums. Pirmkārt, dažādos reģionos ir dažāds teruārs. Mūsu šokolāde savus dažādos unikālos aromātus ir ieguvusi specifiskās augsnes un mikroklimata dēļ, kurā kakao pupiņas tiek kultivētas. Kombinējot vietējās un tradicionālās fermentācijas tehnikas, tiek izcelta specifisku aromātu garša un tās dziļums.

Belcolade rada izsmalcinātu augstākās kvalitātes šokolādi jau vairāk nekā 30 gadus. Mēs cenšamies no teruāra iegūt tīras un dabīgas garšas. Ar šo patieso meistarību mēs radām Belcolade Origins unikālo garšu izlasi, palīdzot saviem klientiem radīt pašiem savas neatkārtojamas un neaizmirstamas receptes.

11 unikāli garšu veidi

Ar 11 unikāliem garšu veidiem mēs esam izveidojuši unikālu buķeti, kas parūpēsies par to, lai jūs varētu piedzīvot neaizmirstamu šokolādes baudījumu. Nav tādas vienas garšas, kas varētu definēt šokolādes garšu. Mūsu Belcolade garšas eksperti skrupulozi analizē katra veida kakao pupiņu un šokolādi, lai atklātu to īpašās garšas buķetes. Vēlāk viņi notver šīs garšas un nodod tās mums, to kausējot un smalki apstrādājot.

Gala rezultātā tiek panākts plašs garšu klāsts: no smalkām kafijas niansēm un Ekvadoras kakao pupiņu humusa līdz tīrai un dabīgai augļu garšai no Papua Jaungvinejas pupiņām. Palutiniet savus klientus ar mūsu šokolādes piedāvājumu bagātīgajām garšām un ļaujiet viņiem atgriezties pie garšas saknēm.

Atklājiet visu par Belcolade Origins īpašo garšu spektru, vai sazinieties ar savu vietējo komandu, lai to iepazītu.