Bez rauga kārtainā mīkla un smalkmaizītes

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas mīca 4 minūtes lēni un 4 minūtes ātri spirāles mīcītājā.

Mīklu iepako plēvē un liek uz 10 minūtēm atpūsties.

Ieveltnē – 1 x uz 3 un 1 x uz 4, atkal ietin plēvē, atpūta uz nakti vai 30 minūtēm ledusskapī.

Ieveltnē 1 x uz 3 un 1 x uz 4 . Atpūta ledusskapī 30 minūtes

Tad mīklu izveltnē līdz 3 mm. biezumam un sagriež vajadzīgajā lielumā un veido nepieciešamo formu.

Cep aptuveni 15 - 18 minūtes pie 210 - 2150C bez tvaika. (aptuveni 5 minūtes pirms cepšanas beigām atver ventili)

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe:  

Atklājiet

Saistītās receptes