Patērētāju izpratne

city-snacking Puratos pastāvīgi ievieš jauninājumus ar mērķi palīdzēt jums attīstīt biznesu. Lai gan tehnoloģijām ir būtiska nozīme mūsu produktu attīstībā, inovācijas vienmēr sākas ar patērētāju vajadzību un izvēļu izpratni. Lokālas un starptautiskas patērētāju aptaujas un pētījumi, tendenču novērojumi, sensorā analīze - esam izveidojuši paši savu rīku klāstu, lai rūpīgi sekotu patērētāju izvēli ietekmējošiem faktoriem. Jums kā mūsu klientam varam sniegt unikālu ieskatu šajā informācijā, lai sekmētu jūsu biznesa attīstību.
Papildu mainīgajai pasaules ekonomikas dinamikai pārtikas biznesu virza vairākas pamattendences: produktu veselīgums un sabalansēta uzturvērtība, ērtība lietošanā, sniegtais baudījums un garša.

Gremošanas sistēmas veselība

Tendence: Gremošanas sistēmas veselības problēmas ir vienlīdz aktuālas gan vīriešiem, gan sievietēm. Pārtikas spēja palīdzēt tās risināt ir vispārzināms fakts, galvenokārt pateicoties piena produktu komunikācijai par probiotikām - mikroorganismiem, kas palīdz uzlabot gremošanas trakta darbību. Maizes un konditorejas pasaulē, lai palīdzētu veicināt gremošanas sistēmas veselību, parasti izmanto šķiedrvielas.

Risinājums: Puratos un Fugeia izveidoja aliansi ar mērķi radīt jauna veida maizi gremošanas sistēmas veselības veicināšanai. Tai pievienotas prebiotikas, kas ir rezistentas pret cepšanas procesu un neprasa īpašus uzglabāšanas apstākļus. Prebiotikas ir nesagremojamas vielas, kas labvēlīgi iedarbojas uz gremošanas traktu, veicinot zarnās esošo probiotiku augšanu un aktivitāti.

Samazināts sāls daudzums

Tendence: Nātrija daudzuma samazinājums maizes izstrādājumos var ievērojami veicināt sabiedrības veselību, jo tieši ar šīs kategorijas produktiem tiek uzņemti līdz 38% no kopējā nātrija daudzuma dienā. Saskaņā ar Eiropas likumdošanu, kas nosaka nātrija daudzuma samazinājumu par 16% visās pārtikas nozarēs, maize un mīklas izstrādājumi ar samazinātu nātrija daudzumu sniegs būtisku ieguldījumu sabiedrības veselības veicināšanā Eiropā. Sagaidāms, ka šai tendencei drīzumā varētu sekot arī citas pasaules daļas.

Risinājums: Kā daļu no Sapore produktu sortimenta esam ieviesuši Nabucco: dabisku ieraugu, kas izceļ sāļās garšas, tādēlādi ļaujot samazināt sāls daudzumu.

Zems tauku saturs

Tendence: Globālā aptaukošanās epidēmija ir veicinājusi produktu svara samazināšanai un ar zemu tauku saturu tirgus palielināšanos. Patērētāji kļūst aizvien informētāki par liekā svara problēmām un meklē risinājumus uzturā. Viņi rūpīgāk lasa marķējumā sniegto informāciju par produktu uzturvērtību, kas kļūst par vienu no izvēli noteicošajiem faktoriem.

Risinājums: Puratos piedāvā Puraslim - alternatīvu taukiem, kas ļauj samazināt tauku daudzumu maizē un kūkās.

Vienkāršība

Tendence: Tiekšanās pēc vienkāršības atjaunojusi interesi par autentiskām sastāvdaļām un veselīgiem produktiem. Patērētāji kļūst aizvien skeptiskāki attiecībā uz pārtiku, kas sola tūlītēju pozitīvu ietekmi. Tradicionāli pārtikas produkti ar vispārzināmu pozitīvu ietekmi uz veselību, piemēram, maize, augļi, dārzeņi un piens, ieņems aizvien svarīgāku vietu to patērētāju ēdienkartē, kuriem rūp veselība.

Risinājums: Puratos piedāvā aizvien augošu produktu sortimentu, kas atbilst šai tendencei.

Individuāls iepakojums

Tendence: Pirms iepakošanas lielāka izmēra iepakojumā aizvien vairāk produktu tiek iepakoti arī atsevišķi mazāka izmēra iepakojumos - lielākai ērtībai un lietošanai pa ceļam. Šī tendence paplašina tā saucamo mobilo uzkodu piedāvājumu.

Risinājums: Puratos var palīdzēt klientiem radīt lietošanā ērtus vienas porcijas produktus. Mums ir arī daudz risinājumu, lai palīdzētu produktus ilgāk saglabāt svaigus.

Izcila kvalitāte un autentiskums

Tendence: Baudījuma vispārējas atdzimšanas ietvaros izcilas kvalitātes pārtika kļūst aizvien nozīmīgāka. To pierāda arī augošā interese par lokāli ražotām sastāvdaļām un gatavība maksāt vairāk par vietējas izcelsmes pārtiku.

Risinājums: Belcolade šokolādes sortiments ietver izcilu organisko šokolādi un šokolādi, kas ražota, izmantojot kakao no konkrētām izcelsmes valstīm. Katram Belcolade šokolādes veidam ir īpaša, tikai tam raksturīga unikāla garša.

Garša

Tendence: Garša, tekstūra un smarža joprojām ir galvenie inovāciju virzītājspēki pārtikas nozarē. Vairāk kā 90% patērētāju uzskata, ka produktu garšas īpašības ir svarīgākais no atkārtotus pirkumus veicinošiem faktoriem.

Risinājums: Puratos attīstījis plašu ieraugu sortimentu no visas pasaules - katrs no tiem atspoguļo attiecīgās valsts garšas tradīcijas.

Saistītie raksti